​Floris van Bommel neemt plek van failliet Bitter in

Floris van Bommel beschikt vanaf oktober over een tweede eigen winkel in Nederland. De schoenenzaak vult in Utrecht het gat in dat de failliete schoenketen Bitter achterlaat.

Bitter werd deze maand evenals zusterbedrijven Van Dalen, Dr. Adams, Dicapolavori en Jan Jansen failliet verklaard. Steeds meer multibrandstores verdwijnen van A-locaties, stelt commercieel directeur Pepijn van Bommel. “In de Choorstraat verdwijnt met Bitter het tot voor kort grootste van Bommel verkooppunt in de Utrechtse binnenstad. Om onze status van A-merk ook in de toekomst vast te houden zijn we van mening dat het een vereiste is om juist op dit soort toplocaties prominent aanwezig te zijn.”

De winkel krijgt dezelfde chique industriële uistraling als in Duitsland, waar de retailer al over twee monobrandstores beschikt. Daarnaast heeft Floris van Bommel ruim vier jaar een flagshipstore in Amsterdam. De opening in Utrecht betekent niet dat er meer eigen winkels geopend worden in Nederland, zegt Van Bommel tegenover Schoenvisie. “Het gaat op dit moment goed met ons. We willen ons ervan verzekeren dat dit ook in de toekomst zo zal zijn.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!