​La Place gaat 'een stapje verder' in Alphen

La Place heeft een groot monumentaal pand gehuurd in Alphen aan den Rijn, waar onder meer ruimte komt voor een wijnbar. “We gaan hier zeker een stapje verder”, zegt topman Bart van den Nieuwenhof in het Alphens Nieuwsblad.

De nieuwe grote vestiging van La Place in Alphen aan den Rijn opent volgend jaar zomer in het Nutsgebouw op het Thorbeckeplein. Het gebeurt volgens Van den Nieuwenhof zelden dat de retailer erin slaagt zo’n groot pand in de binnenstad te huren. Daardoor kan La Place zijn concept niet alleen ruim neerzetten, maar ook met nieuwe dingen uitbreiden.

Naast de wijnbar voegt La Place avondhoreca toe aan de gebruikelijke daghoreca. “Er kan bijvoorbeeld zelf een gerecht worden gehaald, maar de wijn wordt dan aan tafel uitgeschonken.”

La Place gaat daarnaast retailen aan de straatzijde. “Je moet dan denken aan een bakkerij met ambachtelijk brood en een winkel met van alles op het gebied van koken”, aldus Van den Nieuwenhof. Verder komen er vergaderruimten op de bovenverdieping, die tegen een lage prijs kunnen worden gehuurd als er bij La Place gegeten wordt.

La Place beschikt in Alphen aan den Rijn al over een vestiging in de winkel van zusterformule V&D. Die blijft gewoon geopend, zegt de topman. “Het zijn twee totaal verschillende concepten.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!