​PayPal One Touch naar Nederland

Het One Touch-betalingssysteem van PayPal is beschikbaar in ons land. Dit heeft het Amerikaanse bedrijf afgelopen week bekend gemaakt.

Gebruikers van de nieuwe betaaldienst hoeven slechts één keer in te loggen op een apparaat. Vervolgens kunnen zij aankopen in apps en op mobiele sites met één druk op de knop afrekenen. Om de veiligheid van de dienst te garanderen controleert PayPal het betalingsverkeer extra en stellen zij extra authenticatievragen.

One Touch is alleen te gebruiken voor webwinkels die PayPal ondersteunen. Wanneer dit het geval is werkt de nieuwe betaalmogelijkheid automatisch. De dienst is sinds afgelopen week te gebruiken in Australië, Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Polen, Spanje, Zweden, Zwitserland en Turkije.

De expansie van One Touch komt niet als een verrassing. Google, Apple en Samsung werken momenteel ook aan eigen betaaloplossingen. Zo is Apple Pay al beschikbaar in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk en lanceert Google Android Pay één dezer dagen. Beide betaalplatformen laten gebruikers offline en online betalingen doen via hun smartphone.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!