Didi lanceert nieuwe conceptstore

Didi heeft vorige week aan de Oudegracht in Utrecht de eerste winkel geopend volgens een nieuw concept. De damesmoderetailer combineert bij dit Pretty Different-concept nostalgische materialen met moderne designelementen.

De nieuwe vestiging is meer dan een kledingwinkel, zegt Didi-ceo Yasha Elzas. “Het is een inspiratiebron, personal shopstop en belevenis in één.”

Didi is onlangs gestart met click & collect en begint volgend jaar met het verkopen via de webshop vanuit fysieke winkels. De modezaak heeft nu ongeveer honderd verkooppunten in Nederland.

Eigenaar Coltex Retail Group van Didi kwam eerder dit jaar in opspraak door de verkoop van twee andere formules, Superstar en Steps, aan het Belgische modeconcern FNG Groep. Volgens een aantal vastgoedeigenaren had Coltex door de splitsing van de drie formules een sterfhuisconstructie opgezet, waarbij de huurplichtigen zijn ondergebracht in constructies met nauwelijks eigen vermogen en inkomsten. De bedrijven spanden daarop een rechtszaak aan, maar verloren.

Bekijk foto's van de nieuwe conceptstore op RetailWatching.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!