​Wugly gaat op in Opiness

Opiness en Wugly voegen hun websites samen tot één bedrijvenreviewplatform. Consumenten kunnen daardoor op Opiness.nl terecht voor de reviews van zowel retailers als andere dienstverleners. Dat laten de twee partijen donderdag weten.

Wugly werd in 2010 gelanceerd en verzamelde sindsdien meer dan achthonderdduizend reviews van retailers. Opiness bestaat pas sinds december 2014, maar telt inmiddels al twee miljoen reviews. “Door met Opiness te gaan samenwerken voor de publicatie van reviews geloven wij meer toegevoegde waarde te gaan leveren aan onze klanten en aan consumenten, die nu alle reviews op één plek kunnen vinden”, verklaart oprichter Frank Quix van Wugly de stap.

Reviews krijgen volgens de twee partijen pas waarde voor consumenten als het er voldoende zijn en als ze ook daadwerkelijk van echte klanten afkomstig zijn. Voor het borgen van de echtheid van reviews werkt Opiness samen met onderzoeksbureaus. Opiness denkt dit jaar naar 3,8 miljoen reviews te groeien.

Quix, managing director van Q&A, treedt als onderdeel van de deal toe als aandeelhouder van Opiness. Andere aandeelhouders zijn onder meer ceo Linda Schulte en Bas Rasker van investeringsmaatschappij Axivate Capital.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!