​Kahn bevestigt interesse in V&D

Cool Investments wil een groot deel van de warenhuizen van V&D zonder onderbreking doorstarten. Dat laten de investeringsmaatschappij van Roland Kahn en de curatoren weten in een gezamenlijke verklaring.

Kahn werd vrijdag al nadrukkelijk in verband gebracht met een overname van V&D, maar noemde dat in eerste instantie een broodjeaapverhaal. Zijn bedrijf blijkt nu echter met de bank gesprekken te voeren om de overname van V&D af te ronden. Daarnaast is Cool Investments afhankelijk van de steun van vastgoedeigenaren.

Daarbij heeft het bedrijf achter Coolcat, MS Mode, America Today en Sapph concurrentie van Hudson’s Bay. Het Canadese concern praat niet langer met de curatoren, maar alleen met de verhuurders van het vastgoed. Hudson’s Bay kijkt daarbij volgens de curatoren ‘alleen naar de bezittingen en niet naar de werkgelegenheid’.

Bij een overname door Cool Investments zou een groot deel van de werknemers een goede kans hebben op een nieuw dienstverband. Wanneer er duidelijkheid komt over de toekomst van V&D kunnen de curatoren nog niet zeggen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!