JosDeVries: Innovatie + creativiteit = innovativity

Meer dan ooit draait alles om innovatie. Innovatie kan niet bestaan zonder creativiteit. De wens om iets te maken dat er eerder nog niet was. Iets nieuws te scheppen. Als designbureau zit innoveren en creëren verankerd in ons DNA. Dat is onze drive. Daarom wordt 2016 voor ons en voor u het jaar van de innovativity!

Magazine We Create(d)
In de afgelopen 30 jaar hebben we als gerenommeerd retail-designbureau altijd vooraan gestaan bij nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied. Van kortlopende modieuze trends tot fundamentele ontwikkelingen. Een schitterend overzicht hiervan laten we graag zien in ons magazine.

Uitgave Innovativity
Dit jaar werken we aan ons driejaarlijkse vakboek, onze nieuwe uitgave dat, hoe kan het ook anders, geheel gewijd zal zijn aan innovativity. Op een heldere en toegankelijke manier beschrijven we hoe we dankzij de optimale combinatie van innovatie en creativiteit komen tot verrassende én effectieve oplossingen voor vaak vastgeroeste problemen.

Event Innovativity
Dit jaar organiseren wij een creative event dat helemaal in het teken staat van innovativity. Wat we al kunnen zeggen is dat u kunt rekenen op toonaangevende sprekers op het gebied van (food)retail, aanstormend talent, creativiteit en innovaties. Een inspirerende event. Stay tuned!

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!