​Advertorial: Inspiratiereizen naar Londen en Dubai

​Advertorial: Inspiratiereizen naar Londen en Dubai

Grensverleggende concepten ontdekken in Londen
Londen is op dit moment de plek waar binnen retail veel nieuwe initiatieven worden opgezet. Nieuwe concepten binnen de blurring trend zijn hier goed zichtbaar en bieden een scala aan inspiratie.

Retailers in Londen laten grenzen vervagen, spelen in op klantbehoeften en bieden iedere klant weer een unieke persoonlijke klantenreis. Kortom, de klant staat centraal in inspiratie en informatieconcepten. Tijdens deze inspiratiereis zien we actuele voorbeelden van klantbeleving, blurring mogelijkheden, brand stores en pop-up concepten. We bezoeken innovatieve winkels en retailconcepten op het gebied van food, sport, health & beatuy, lifestyle en leisure.

De reis vindt plaats op 21 en 22 september a.s. en wordt georganiseerd door Retail Compass Company en Blurring Connections.

Inspiratiereis Dubai/Abu Dhabi
De inspiratiereis naar Dubai en Abu Dhabi vindt plaats van 1 t/m 7 oktober a.s. en wordt georganiseerd door Retail Compass Company. De reis gaat onder meer langs de Gold Souk en Spice Souk en het Deira City Center, een drie verdiepingen tellende shoppingmall met meer dan 350 winkels, een Multiplex Cinema, Kinderentertainment en veel horecagelegenheden. Ook op het programma staan de Mall of the Emirates, Harvey Nichols, Carrefour en de Burj Khalifa, een ‘at the top sky-experience’.

Neem voor meer het volledige programma en inschrijfformulier contact op met Frans Schoolenaar van Retail Compass Company: info@retailcc.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in