Advertorial: Kijk binnen in de Perry Sport-flagshipstore

Advertorial: Kijk binnen in de Perry Sport-flagshipstore

Na een woelig 2016 is Perry Sport weer helemaal in de running. De flagshipstore in Amsterdam is het startschot van een uniek, innovatief verhaal waarbij ook digitale communicatie een centrale plaats inneemt.

Nieuwsgierig naar het resultaat? Bekijk dan zeker de video en ontdek hoe Perry Sport zorgt voor een unieke winkelbeleving:

Perry bruist van creativiteit
“Digitale communicatie is niet nieuw, maar toch schrijft Perry een uniek verhaal”, zo gaat Nele Bruers, Business Development Manager bij DOBIT van start. “Door creatief om te springen met de mogelijkheden slaagt Perry erin een uniek en vernieuwend concept neer te zetten. Zo zijn er heel wat atypische schermopstellingen die in het oog springen en ook de integratie van de schermen in de Urban Green Wall geeft een bijzonder leuk effect.”

Voor de digitale communicatie deed Sports Unlimited Retail beroep op de expertise van DOBIT. “Al sinds 2010 werken we samen met DOBIT”, aldus Bote Galema, Sales en Marketing Director bij Sports Unlimited Retail. “Het eerste scherm in de Aktiesport winkel in Nieuwendijk betekende het startschot van het digitale verhaal en nu, zo’n zeven jaar later, verloopt de samenwerking nog steeds prima!”

“Toen we hoorden van dit nieuwe concept in de Kalverstraat waren we meteen enthousiast”, vult Nele aan. “Het is bijzonder leuk om hieraan mee te werken omdat Perry open staat voor nieuwe ideeën en durft te innoveren. Op basis van hun concept, hebben wij aanbevelingen geformuleerd en verder nagedacht over hoe digitale communicatie de beleving nog meer kan versterken.”

Nog meer in 2017
De investering in deze nieuwe flagship store is een succes. “We hebben al heel wat klantbevragingen achter de rug en de reacties die hieruit voortkomen zijn overwegend positief.

Uiteraard verzamelen we deze feedback en gaan we hiermee aan de slag om het concept bij te sturen. In 2017 staan er nog meer winkelverbouwingen gepland. De belangrijkste learnings worden in deze filialen doorgevoerd. Ons doel is om per jaar zes winkels te verbouwen, te beginnen op de belangrijkste locaties. Daarbij moet je denken aan Utrecht, Den Haag en Rotterdam.”

DOBIT: Passie voor digitale communicatie

DOBIT werd opgericht in 1983 en is intussen uitgegroeid tot dé specialist op vlak van digitale communicatie. Realisaties bij klanten als Perry, Jeans Centre, Hunkemöller en Carrefour tonen aan dat DOBIT een vaste waarde is. Nele Bruers: “Van videowall tot een instore webshop of een interactieve kiosk, de oplossingen die we aanbieden zijn enorm gevarieerd. Bovendien kunnen klanten bij ons terecht voor het totaalpakket: van concept tot installatie en van animaties tot applicaties.”

“Afhankelijk van wat de retailer beoogt, kijken wij hoe digitale communicatie het concept het best ondersteunt. Hierbij is het niet de technologie die telt, maar wel de manier waarop deze geïntegreerd is in het ‘totaalplaatje’. De hele ‘beleving’ moet kloppen!”

Meer retailinspiratie? Contacteer ons of bezoek onze website:

+31 (0) 492 472 638 of info@dobit.com
solutions.dobit.com

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in