Vitaminstore van start met to go-concept

Vitaminstore heeft een kiosk met broodjes, salades en sappen geopend in Stadshart Amstelveen. Het concept draagt de naam Vitaminboost en leent zich ook voor andere locaties, laat een woordvoerder weten tegenover RetailNews.

De kiosk is de vervanger van de lunchroom van Vitaminstore en verkoopt gezonde maaltijden to go. Klanten kunnen volgens de woordvoerder zelf broodjes en salades samenstellen, of de ‘vertrouwde verse juices’ aanschaffen. Vitaminstore verkoopt die sappen ook in de juicebars in andere fysieke vestigingen.

Vitaminstore is bezig zich te verbreden, stelt de woordvoerder. De gezondheidsketen is bekend om zijn voedingssupplementen, maar verkoopt inmiddels ook gezonde lunches en soepen. “We hebben onlangs onze eerste saladebar geopend in Alkmaar.”

Vitaminstore beschikt inmiddels over ruim dertig vestigingen in ons land. De formule haakt aan op consumententrends als duurzaamheid en gezond eten, stelde algemeen directeur Koert Otten eerder al in RetailTrends. Zo maakt de juicebar de winkels toegankelijker voor een jonger en breder publiek. “We halen shoppers over de vloer die niet zoeken naar een specifiek product als een voedingssupplement.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!