D.I.O. verkozen tot beste drogist

Voor het eerst in zijn bestaan is D.I.O. door consumenten verkozen tot beste drogisterij van Nederland. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek onder zes drogisterijformules van GfK.

Het GfK-rapport is gebaseerd op veertienhonderd winkelbezoeken en acht verschillende aspecten, waaronder deskundigheid van het personeel, kwaliteit en assortiment. D.I.O. kreeg met 7,87 de hoogste gemiddelde beoordeling.

De voorgaande vijf edities kwam Etos steeds als winnaar uit de bus. Die formule eindigt ditmaal op een tweede plek met een beoordeling van 7,82. DA kwam net als vorig jaar op de derde plaats, met een gemiddeld cijfer 7,77.

D.I.O. heeft inmiddels ruim tweehonderd winkels in Nederland. Na het faillissement en de doorstart van DA eind vorig jaar, maakten beide franchiseformules bekend te willen samenwerken. “Een samenwerkingsverband in de zelfstandige drogisterijmarkt is een langgekoesterde wens” zei Jos Jongstra, ceo van D.I.O.-eigenaar FACO daarover. Hoe die samenwerking er precies uit gaat zien, is nog niet bekendgemaakt.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends