​Waitrose test mobiel scannen en betalen

Klanten van Waitrose kunnen hun boodschappen met hun mobiel scannen en afrekenen. De Britse supermarktketen start een pilot met de nieuwe manier van boodschappen doen in zijn winkels in Clapham Common, Meanwood en Milngavie.

De nieuwe winkelmethode is een aanvulling op de al bestaande Quick Check Service van Waitrose en wordt, mits de pilot succesvol verloopt, nog dit jaar uitgerold naar de overige filialen van de supermarktketen. De Quick Check Service bestaat inmiddels tien jaar en geeft consumenten de kans om hun eigen boodschappen te scannen en af te rekenen met een handscanner. Tijdens het scannen van de boodschappen zien consumenten direct of de artikelen in de aanbieding zijn en welke korting zij ontvangen. Met het nieuwe systeem zou deze scanner overbodig worden.

Wanneer consumenten willen scannen en afrekenen met hun smartphone dienen zij de app van Waitrose te installeren en te koppelen aan hun klantenkaart. Vervolgens scannen zij de producten met de camerafunctie op hun smartphone. Wanneer zij alle boodschappen hebben, rekenen zij deze af bij de Quick Check Service, zoals ze dat voorheen deden met de handscanners.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!