​Topshelf wil met La Place in handvol V&D’s

Topshelf heeft vier tot zes warenhuizen van V&D op zijn wensenlijstje staan. De eerste vestiging in Arnhem opent 1 mei zijn deuren. Dat laat eigenaar Inge van Kemenade weten tegenover RetailNews.

De winkel in Arnhem gaat gefaseerd open. Vanaf komende maand kunnen klanten er terecht op de parterre en eerste verdieping. De officiële opening staat voor 3 september op de planning.

De bovenste verdieping van het pand werd voorheen bezet door La Place, de voormalige V&D-formule die nu in handen is van Jumbo. De supermarktketen wil de formule graag voor de binnenstad behouden en dat geldt ook voor Topshelf. “Daar waar wij winkels openen in panden van V&D willen we samen met Jumbo optrekken”, aldus Van Kemenade.

Verder praat Topshelf voor de verdere invulling van het pand met een reisbureau. Daarnaast komt er een verdieping met dames-, heren- en kindermode. Topshelf is volgens Van Kemenade geen sportwinkelketen meer, maar een warenhuisketen. “Dat gaat we in de binnenstad laten zien.”

De vijf huidige megastores van Topshelf bevinden zich buiten de stadscentra. Door het vrijkomen van winkelmeters in de binnenstad ziet Van Kemenade haar kans schoon. “Bovendien is het qua huurprijzen tegenwoordig veel beter te doen. Nu is het nog aan gemeenten om het uurtarief voor parkeren te verlagen”, stelt zij.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!