​Jumbo opent een Foodmarkt in Tilburg

​Jumbo opent een Foodmarkt in Tilburg

Jumbo opent een nieuwe vestiging van zijn Foodmarkt-concept in Tilburg. Dat bevestigt een woordvoerder tegenover RetailNews, zonder op verdere details in te kunnen gaan.

De supermarktketen heeft voor de opening een overeenkomst gesloten met Consortium Stappegoor, meldt het Brabants Dagblad.De Foodmarkt moet verrijzen op het Stappegoorterrein in Tilburg. De gemeente is al enige jaren voornemens daar een grote supermarkt naartoe te krijgen, ondanks protesten van onder meer de provincie en lokale ondernemers. Zij vrezen dat een grote supermarkt de ondergang betekent voor enkele buurtsupers en daarmee ook de buurtwinkelcentra.

Jumbo stuitte op soortgelijke bezwaren in Utrecht, waar de supermarktketen volgend jaar een Foodmarkt wil openen in winkelcentrum Leidsche Rijn. Het concept is eerder al geïntroduceerd in Breda, Amsterdam en Veghel.

De bouw van de Foodmarkt in Tilburg moet eind dit jaar starten, zodat de Foodmarkt in 2018 zijn deuren kan openen. Jumbo heeft momenteel al zeven filialen in Tilburg.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!