​Varova haakt af, nog vijf gegadigden voor Brova

De curatoren van modeconcern Brova Groep hopen volgende week een doorstart te realiseren. Ze zijn nog in gesprek met vijf gegadigden, zo laat curator Ralf van der Pas weten aan Het Financieele Dagblad.

Van de 22 partijen die interesse toonden in Brova, brachten er tien een bod uit. Na een schifting zijn er nog een handvol over, die een indicatief bod hebben uitgebracht. “Deze week hebben wij ze vervolgens persoonlijk gesproken”, aldus Van der Pas.

Varova Fashion behoort niet meer tot de gegadigden. De investeerder achter onder meer Sissy-Boy en Men at Work is afgehaakt, mede vanwege de perikelen rond de teruggedraaide verkoop van Purdey. Die modeketen is in tegenstelling tot HoutBrox en Duthler niet failliet verklaard, maar behoort wel tot het pakket waar geïnteresseerden op kunnen bieden.

De curatoren hopen alle winkels van de drie formules aan één partij te verkopen. Dat is volgens Van der Pas praktisch, ook omdat er op het gebied van logistiek en overhead de nodige verwevenheid is. De vijf overgebleven kandidaten hebben tot maandag de tijd om een definitief bod uit te brengen, waarna in de loop van de week de knoop doorgehakt moet worden.

HoutBrox en Duthler werden medio april failliet verklaard, maar alle winkels zijn nog geopend. Het personeel wordt tot uiterlijk eind deze maand betaald door het UWV.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!