Bereid u voor op de toekomst van retail, met Alfa en Kasper Klaarenbeek!

Bereid u voor op de toekomst van retail, met Alfa en Kasper Klaarenbeek!

Retailondernemers staan onder hoogspanning. Genoeg kommer en kwel om hen heen. Tijd om bij de pakken neer te gaan zitten? NEE.

In deze tijd moet je als ondernemer echter wel duidelijke keuzes maken, ‘kiezen of verliezen’ lijkt een belangrijk thema. Sommige ondernemers kiezen ervoor om te stoppen, dat kan soms verstandig zijn. Alfa kan u daar bij helpen, want er komt veel kijken bij een overdracht of bedrijfsbeëindiging. Voor ondernemers die kiezen om door te gaan zijn er zeker kansen! Voor deze groep hebben we een concreet aanbod.

Wij bieden samen met Kasper Klaarenbeek een inspiratieprogramma aan voor retailers die geen genoegen nemen met ‘gewoon’. Retailkenner en businesscoach Kasper Klaarenbeek en bedrijfsadviseur van Alfa (Nijverdal) Robert Berendsen vormen een ijzersterk duo dat u concreet verder zal helpen. Bent u een retailer, en wilt u uw onderneming verbeteren? Aarzel dan niet, en geef u vandaag nog op voor een eerste en geheel vrijblijvende inspiratiesessie.

U kunt ook meer lezen op https://www.alfa.nl/actueel/lokale-helden-in-de-retail

De aankomende maanden zullen Kasper en Robert, van Alfa, gratis inspiratiesessies verzorgen door het land heen. Hieronder een overzicht van de datum en locatie van elke inspiratiesessie.

•06/06/2016 - Avond - 18.30 tot 21.30 - Aalsmeer

•07/06/2016 - Avond - 18.30 tot 21.30 - Gorinchem

•05/09/2016 - Avond - 18.30 tot 21.30 - Nijkerk

•07/09/2016 - Avond - 18.30 tot 21.30 - Groningen

Wij zullen alle definitieve informatie zo snel mogelijk bekend maken, en deze mailen aan iedereen die zich heeft ingeschreven voor de desbetreffende sessie. Mocht u dus geïnteresseerd zijn in één van deze gratis en vrijblijvende inspiratiesessies, meldt u zich dan hier aan.

Na de gratis inspiratiesessie, toegankelijk voor elke retailer, krijgt u de gelegenheid zich in te schrijven voor een verbeterprogramma van 3 (dagdeel) modules. In elk van de drie sessies wordt op interactieve wijze één module behandeld. U zult door middel van de kennis van Alfa en Kasper Klaarenbeek weer helemaal up-to-date zijn en geholpen worden (nieuwe) keuzes te maken. U betaalt slechts €699,- om alle drie de thema's bij te kunnen te wonen. De thema’s zijn:

1.Hoe vergroot je je onderscheidend vermogen?

2.Een gezond en toekomstbestendig verdienmodel; hoe optimaliseer je je bedrijfsvoering?

3.Hoe bouw je een cultuur van succes en krijg je je mensen mee in de verandering?

De exacte data en locaties van de modules zullen nog vastgesteld worden, en gecommuniceerd worden naar iedereen die zich heeft ingeschreven. Kosten voor de workshop zijn €699,- ex BTW.

Kijk voor meer informatie op onze website: https://www.alfa.nl/actueel/lokale-helden-in-de-retail

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!