​Trends & Trade kiest voor flexibel databeheer met Beeyond

​Trends & Trade kiest voor flexibel databeheer met Beeyond

Trends & Trade, het meest complete lifestyle inkoopcentrum van Nederland, kiest voor Beeyond als Product Informatie Management (PIM) én als Customer Relationship Management (CRM)-systeem. De mogelijkheid om alle data binnen één systeem te managen en daarnaast exposanten hun eigen data te laten beheren, geeft Trends & Trade optimale flexibiliteit.

Bij Trends & Trade bieden in totaal 240 verschillende exposanten meer dan 300.000 artikelen aan, zowel op de winkelvloer als online. Erik Greefhorst, CEO van Abacus BV, ontwikkelaar van Beeyond: “Wij werken ruim 15 jaar samen met Trends & Trade op het gebied van winkelautomatisering. Toen er vragen ontstonden op het gebied van databeheer hebben we samen met hen de wensen geïnventariseerd en Beeyond dusdanig ingericht dat het optimaal voldoet aan de vraagstelling van Trends & Trade.”

Maurice Riemens, Manager ICT bij Trends & Trade: “We zochten een databeheersysteem dat zo flexibel is dat onze specifieke wensen waargemaakt konden worden. Onze exposanten moesten toegang krijgen tot delen van de gegevens en deze eenvoudig in bulk kunnen wijzigen. Daarbij is het van belang dat de data eenvoudig gedeeld kan worden met andere systemen en onze webshop, zowel binnen Nederland als bij ons nieuwe filiaal in Kopenhagen. De flexibiliteit van Beeyond maakt dat we het moeiteloos kunnen uitbreiden en aanpassen aan nieuwe wensen.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!