​Jeans Centre opent eerste ‘echte jeanswinkel’

​Jeans Centre opent eerste ‘echte jeanswinkel’

Jeans Centre heeft in Den Bosch een relatief kleine winkel geopend volgens een nieuw concept. “Dit is de eerste winkel die volledig gefocust is op jeans”, legt ceo Peter Berg uit.

De speciale jeansstore bevindt zich aan de Hinthammerstraat en telt tachtig vierkante meter. De collectie is dan ook anders dan reguliere vestigingen. Zo is er een uitgebreide collectie spijkerbroeken, aangevuld met een modecollectie die past bij de stijl van de winkel. Verder is het personeel in de winkel volgens Berg gespecialiseerd in jeans.

De winkel beschikt over een scherm, waar de volledige collectie van Jeans Centre te bekijken is. Bestellingen worden kosteloos naar de klant verzonden, laat de ceo weten.

De winkel is verder in originele staat teruggebracht. Zo staat de naam P. de Gruyter, het kruideniersbedrijf dat er vanaf 1818 gevestigd was, nog op de pui.

Berg benadrukt dat het voorlopig de enige winkel blijft in deze opzet. De winkelketen is momenteel op andere locaties bezig met de uitrol van een nieuw winkelconcept, dat vorig jaar is geïntroduceerd.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends