Parcer van start met slimme brievenbus

Parcer maakt het voor Nederlandse consumenten mogelijk om pakketjes te ontvangen als ze niet thuis zijn. De slimme brievenbus is vanaf deze week beschikbaar in ons land.

Gebruikers van Parcer kunnen de brievenbus in de tuin plaatsen of aan de gevel bevestigen. Hij kan door de bezorger van een pakket worden geopend via een code op het pakket. De dienst kan worden gebruikt bij alle webshops en pakketbezorgdiensten. Via Parcer kunnen ook pakjes retour gestuurd worden.

De Parcer-brievenbus is een jaar lang met positieve resultaten getest, zegt algemeen directeur en medeoprichter Hans van Nikkelen Kuijper van Parcer. “Niet alleen gebruikers vinden het prettig dat pakjes op deze manier worden bezorgd, ook bezorgers zijn er blij mee.” Er is volgens hem veel interesse van webshops om een Parcer-code als standaard service aan te bieden bij de checkout.

De aanschafprijs van Parcer begint bij 435 euro. Bovendien moeten gebruikers een abonnement afsluiten voor 3.95 euro per maand. De dienst gaat deze week ook van start in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Bekijk hoe Parcer werkt in een video op RetailWatching.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!