​Albert Heijn opent shop-in-shop voor vis

​Albert Heijn opent shop-in-shop voor vis

Fish Tales heeft maandag een tweede shop-in-shop in een vestiging van Albert Heijn geopend. Het duurzame visbedrijf is gevestigd in de supermarkt op het Gelderlandplein.

Oprichter van Fish Tales is Bart van Olphen, die in 2002 een winkel onder de naam Fishes opende in de hoofdstad. Dat bedrijf groeide uit tot vier vestigingen, maar ging tien jaar na zijn oprichting failliet. Van Olphen startte vervolgens met Fish Tales, dat sinds twee jaar verpakte vis aan Albert Heijn levert.

Fish Tales kan in de shop-in-shop ook vis op ijs verkopen. Er is volgens Het Parool een brede selectie van verse vis gemaakt, terwijl er ook schaal- en schelpdieren, huisgemaakte vismaaltijden, ter plekke schoongemaakte haring en andere visproducten worden verkocht.

Vorig jaar opende Fish Tales al een viskraam in een Albert Heijn in Haarlem. Van Olphen hoopt op korte termijn meer shop-in-shops te openen binnen de supermarktketen. “In supermarkten in Zuid-Europese landen zie je altijd vis op ijs”, aldus de visexpert.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!