Topshelf opent gloednieuw warenhuis in Hoofddorp

Topshelf opent gloednieuw warenhuis in Hoofddorp

Topshelf opent volgend jaar een winkel op de plek van het voormalige warenhuis van V&D in Hoofddorp. Dat pand wordt door eigenaar Wereldhave gesloopt en vervangen door nieuwbouw.

Topshelf krijgt in het nieuwe pand zo’n tienduizend vierkante meter ter beschikking, verdeeld over vier verdiepingen. Wereldhave heeft Dok Architecten daarnaast de opdracht gegeven een woontoren te ontwerpen waarin ruimte is voor zo’n vijftig appartementen.

De opening van de nieuwe winkel van Topshelf staat voor het laatste kwartaal van 2017 op de planning. De retailer huurde eerder al de voormalige warenhuizen van V&D in Arnhem, Groningen en Nijmegen. Topshelf is al enkele maanden in Arnhem actief, terwijl de andere twee vestigingen waarschijnlijk in november hun deuren openen.

Topshelf wil voor de opening van het nieuwe warenhuis in Hoofddorp nog minimaal vier andere filialen openen. Eigenaar Inge van Kemenade wil binnen twee jaar tot een landelijke dekking van zeker twaalf vestigingen komen.

Topshelf beschikt momenteel al over een winkel in het nabijgelegen Cruquius, waar Van Kemenade eerder de huur van had opgezegd. De retailer heeft echter alsnog overeenstemming bereikt over een nieuw langjarig huurcontract, laat directeur Joop van der Steuijt van adviseur Retail Property Management weten.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends