Tips voor extra logistieke ruimte

Tips voor extra logistieke ruimte

Om nieuwe logistieke ruimte tot onder de dakrand te creëren, zijn er verschillende oplossingen denkbaar. Lees hier de drie tips.

Dankzij een etagevloer of magazijnstellingen met meerdere verdiepingen creëert u nieuwe ruimte tot onder de dakrand. Zo kunt u optimaal gebruikmaken van de beschikbare hoogte van uw magazijn en verdubbelt het originele vloeroppervlak!

Vrijdragende etagevloerconstructie
Vrijdragende etagevloerconstructies zijn demontabel en geven volledige flexibiliteit tijdens de magazijninrichting. De indeling en opbouw van de stellingsystemen en werkplekken op de etageniveaus kunnen bij veranderde eisen opnieuw worden aangepast.

Magazijnstellingen met meerdere verdiepingen
Flexibele magazijnstellingsystemenFlexibele magazijnstellingsystemen groeien mee met hun taken en zo kunnen ook achteraf systemen bestaande uit één verdieping worden uitgebouwd tot systemen bestaande uit meerdere verdiepingen, om nog meer oppervlak te kunnen benutten. Geoptimaliseerde verbindingen maken een montage op locatie mogelijk zonder dat hier nog laswerk aan te pas komt.

Stellingen met etagevloerconstructies
Stellingen met etagevloerconstructies zijn de favoriete oplossing wanneer u een zo groot mogelijk aantal opslaglocaties in een beperkte ruime wilt realiseren. Hierbij worden etagegangen tussen de stellingrijen gebouwd of worden complete etagevloeren op de stellingen gebouwd. Legbord-, doorrol- of palletstellingen kunnen hierdoor als draagconstructie worden gebruikt.

Als totaalleverancier ontzorgt SSI SCHÄFER u vanaf de planning tot aan de montage.

Neem voor een deskundig advies inclusief GRATIS ontwerp contact op.

- Email: info@ssi-schaefer.nl
- Website: http://www.ssi-schaefer.nl/magazijninrichting/etag...
- Telefoonnummer: 026 - 36 35 750

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!