​EP strikt ‘grootste elektrovakspeciaalzaak van Limburg’

​EP strikt ‘grootste elektrovakspeciaalzaak van Limburg’

ElectronicPartner voegt per 1 januari nog eens vier vestigingen in Limburg toe aan zijn winkelbestand. Waar recent zestien Maxwell-filialen werden overgenomen, maakt nu Electro World Tummers de overstap. Dat heeft ElectronicPartner woensdag bekendgemaakt.

Tummers noemt zich de grootste elektrovakspeciaalzaak van Limburg en is actief in Roermond, Panningen, Tegelen en Echt. Het 93 jaar oude familiebedrijf gaat ook de voormalige winkels van Maxwell in Weert, Heythuysen en Horst exploiteren.

Alle winkels worden volgend jaar voorzien van het EP:Tummers-concept, vertelt directeur/eigenaar Bram Verhaegen. De overstap naar ElectronicPartner is mede ingegeven door de gezamenlijk focus op service. “Ook de omnichannel marketingondersteuning voor de EP:-formule waarin de klant centraal staat, heeft ons doen besluiten onze kracht met die van ElectronicPartner te bundelen.”

ElectronicPartner staat ervoor open om andere elektronicazaken die stoppen of ondersteuning nodig hebben over te nemen, zei marketing- en inkoopdirecteur Patrick van Tent onlangs al tegenover RetailWatching. De winkels van Maxwell vallen onder een aparte organisatie, die lid is van ElectronicPartner en net als andere zelfstandige ondernemers gebruikt maakt van zijn diensten. “We beschikken nu over een nieuwe parapluorganisatie, die we in de nabije toekomst kunnen uitbreiden met meer winkels.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!