​‘Sameday-delivery wordt de standaard in elke check-out’

Logistiek platform Paazl maakt in samenwerking met Fadello sameday-delivery mogelijk voor zijn klanten. Daardoor kunnen een grote groep retailers waaronder Scotch & Soda en Suitsupply eenvoudig aan de slag met de snelle bezorgdienst. Dat vertelt marketing manager Alvar Piepers aan RetailNews.

Bezorging op de dag van bestellen wint volgens de twee partijen terrein, maar wordt nog niet door alle retailers omarmd. Vorige week maakte bol.com nog bekend van start te gaan met sameday-delivery. Zo’n tien procent van de tweehonderd grootste webshops zou de mogelijkheid aanbieden. De service gaat volgens Paazl en Fadello komend jaar definitief doorbreken.

Fadello maakt voor zijn bezorgdienst gebruik van een netwerk van vervoerders, dat bestellingen zes dagen per week op de dag van bestelling kan bezorgen door heel Nederland. Klanten van Paazl kunnen daar een beroep op doen door de service simpelweg aan te vinken, zegt co Bernard Schreiner van Paazl. “Ik weet zeker dat sameday-delivery hierdoor snel een vaste plek krijgt in alle check-outs.”

Retailers zijn nu nog vaak huiverig om dezelfde dag te leveren, omdat een zelfstandige integratie in de webshop en magazijnsoftware veel werk oplevert. “Deze samenwerking werkt die barrière weg en maakt de weg vrij voor retailers om massaal in beweging te komen”, aldus Piepers.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!