Fab zet fietskoeriers in voor snelle bezorging

Damesmodemerk Fab draait sinds woensdag een pilot met de diensten van fietskoerierbedrijf De Versnelling. Klanten van de Amsterdamse winkel hebben de bestelling daardoor voor 4,95 euro binnen drie uur in huis.

De pilot is het gevolg van een samenwerking tussen softwareleverancier Paazl en De Versnelling. Daardoor kunnen alle aangesloten online retailers in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam de online bestellingen binnen een paar uur laten bezorgen.

Steeds meer offline retailers die ook online verkopen kijken volgens Paazl momenteel naar sameday-delivery, omdat de winkelvoorraad al relatief dicht bij de consument ligt. Ook bij De Versnelling fungeren winkels als binnenstedelijke distributiecentra.

Paazl heeft voor de snelle bezorgdienst algoritmes ontwikkeld die rekening houden met variabelen als afleverlocatie, tijdstip van bestellen en productkenmerken. Wanneer tijdens de online bestelling aan de voorwaarden voldaan wordt, dan krijgt de klant bij het afrekenen de extra bezorgoptie ‘vandaag bezorgd door een fietskoerier’ te zien. Na bestelling is Paazl verantwoordelijk voor alle communicatie tussen de winkel, klant en fietskoerier.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!