De Vegetarische Slager start thuisbezorging in Duitsland

De Vegetarische Slager start thuisbezorging in Duitsland

De Vegetarische Slager bezorgt voortaan diepgevroren producten aan huis in heel Duitsland. Binnenkort start het foodconcept daarmee ook in Oostenrijk.

De producent van vleesvervangers werkt voor de bezorging samen met Deutsche Post. Voor de pakketten wordt gewerkt met droogijs, dat de diepvriesbestellingen 24 uur op temperatuur moet houden. Daardoor kunnen die via de reguliere post worden afgeleverd. Bij bestelling vanaf 75 euro is de bezorging gratis, daaronder wordt 4,75 euro verzendkosten gerekend.

De bezorgservice in Duitsland is ‘een mijlpaal in de ambitie om de grootste slager ter wereld te worden’, zegt eigenaar Jaap Korteweg in een toelichting. “Het is fantastisch om door te kunnen breken in een markt met meer dan tachtig miljoen consumenten, waarin de vleesconsumptie sterk afneemt.”

De Vegetarische Slager opende vorige maand in Berlijn zijn eerste buitenlandse winkel, onder de naam Der Vegetarische Metzger. In Nederland heeft De Vegetarische Slager een conceptstore in Den Haag en wordt het merk verder verkocht bij onder meer Jumbo en Ekoplaza. In totaal heeft de vleesvervangerproducent naar eigen zeggen meer dan drieduizend verkooppunten verspreid over dertien landen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!