​Die Grenze opent ‘grootste drogisterij van Nederland’

Die Grenze opent komende maand een tijdelijke vestiging in het voormalige warenhuis van V&D in Enschede. De winkelketen vult het pand totdat Hudson’s Bay er volgend jaar een winkel opent. Dat laat eigenaar Bert Hesselink van de drogisterijketen uit het oosten weten tegenover Tubantia.

Die Grenze ging in 2007 van start in Denekamp. Dat was met twintig vierkante meter de kleinste drogisterij van ons land, zegt Hesselink. “Nu ik de benedenverdieping van het oude V&D-pand aan het Van Heekplein huur, ben ik in een klap de grootste van Nederland met 3.800 vierkante meter verkoopoppervlak.”

Het voormalige warenhuis van V&D wordt in ieder geval drie maanden door Die Grenze gevuld. Na die periode wordt volgens Hesselink gekeken of het huurcontract wordt verlengd. Het is nog onbekend wanneer Hudson’s Bay zijn winkel in Enschede opent.

Die Grenze beschikt momenteel al over zestien vestigingen in het oosten van het land, waaronder in Almelo, Enschede in Winterswijk. Onlangs opende in Winterswijk nog een tweede winkel van vijftienhonderd vierkante meter zijn deuren. Medikamente Die Grenze, zoals het bedrijf voluit heet, zegt drogisterijartikelen tegen een scherpe prijs te verkopen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!