​Albert Heijn introduceert nieuw concept in Utrecht

Albert Heijn werkt aan een nieuw concept voor het voormalige postkantoor aan de Neude in Utrecht. De nieuwe supermarkt moet in 2018 zijn deuren openen, meldt De Utrechtse Internet Courant.

Hoe het nieuwe concept eruit komt te zien is nog onduidelijk. “We krijgen een unieke locatie, maar wat we precies gaan doen wordt nog onderzocht”, zegt een woordvoerder.

Projectontwikkelaar ASR liet een jaar terug al weten dat het souterrain van het oude postkantoor wordt uitgerust met een foodmarkt, dat op het versconcept van Jumbo zal lijken. “Zo’n foodmarkt is een supermarkt met allerlei verse producten wat je daar dan ook dan ter plekke kunt proeven”, was destijds de verklaring.

De foodmarkt wordt volgens de gemeente Utrecht een ‘mandjessupermarkt’, omdat consumenten er vanwege een gebrek aan parkeerruimte niet met de auto boodschappen komen doen. Bovendien wil de gemeente voorkomen dat er weekendboodschappen worden gedaan aan de Neude.

In de kelder van het pand komt een grote fietsenstalling, zodat consumenten eenvoudig met de fiets boodschappen kunnen doen. Het voormalige postkantoor krijgt verder een nieuwe centrale bibliotheek, winkels en horeca.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!