​Perry Sport sluit zeker zes winkels

​Perry Sport sluit zeker zes winkels

Zeker zes vestigingen van Perry Sport zullen in de loop van dit jaar hun deuren sluiten. “Ons concept is te groot om in B-locaties als Spijkenisse te zitten”, zegt sales & marketing director Bote Galema van moederbedrijf Sports Unlimited Retail op RetailWatching.

Perry Sport maakte vorig jaar een doorstart onder de vleugels van JD Sports en liet destijds al weten een aantal winkels te sluiten, afhankelijk van de resultaten van de winkels en de gesprekken met verhuurders. De winkelketen vertrekt ook uit steden als Almere, Doetinchem, Heerlen en Leeuwarden. Die vestigingen worden tot die tijd ingezet als outlet.

Tegenover de winkelsluitingen staat de verbouwing van de circa veertig overgebleven vestigingen. Vorige maand opende Perry Sport de deuren van zijn vernieuwde flagshipstore, waarvan de belangrijkste learnings ook in andere filialen worden doorgevoerd. “Ons doel is om per jaar zes winkels te verbouwen, te beginnen op de belangrijkste locaties. Daarbij moet je denken aan Utrecht, Den Haag en Rotterdam”, aldus Galema.

Daarnaast wordt later dit jaar ook een nieuwe website gelanceerd. Daarvoor wordt het platform van JD Sports ‘letterlijk gekopieerd’, zegt Galema. “We waren met ons multichannel platform en grote schermen in de winkels al redelijk ver, maar we gaan nu een volgende stap zetten.”

Lees meer over de ontwikkelingen bij Perry Sport op RetailWatching.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!