​Denham opent zeker vijftien nieuwe winkels

​Denham opent zeker vijftien nieuwe winkels

Jeanslabel Denham heeft voor dit jaar vijftien winkelopeningen op de planning staan. In Nederland worden twee winkels geopend, waaronder in Utrecht. Dat heeft oprichter Jason Denham laten weten op het Anton Dreesmann Jaarcongres.

De meeste nieuwe winkels komen in Japan, waar Denham al 22 filialen heeft. De belangrijkste markt van het in Nederland opgerichte label krijgt er dit jaar zeker zeven winkels bij. “Japan heeft de meest verfijnde retailomgeving van de wereld”, is Jason Denham van mening.

Verder worden vier winkels in China en twee in Duitsland geopend. Denham telt momenteel al 37 vestigingen, waaronder ook in België, Australië en het Verenigd Koninkrijk. “We geloven enorm in stenen winkels”, aldus de oprichter. Hij is de afgelopen jaren naar eigen zeggen bezig geweest met het bouwen van een merk. “Nu gaan we een business bouwen.”

Denham is in ons land goed voor zo’n veertien miljoen omzet per jaar. De helft daarvan wordt in de winkels omgezet en zes miljoen euro komt binnen via de groothandel. De omzet via e-commerce bedraagt een miljoen euro.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!