​Dagelijks Lekker wil naar 25 winkels

Broodjesformule Dagelijks Lekker heeft de afgelopen maanden drie nieuwe winkels geopend. Daarmee komt het totaal op tien vestigingen.

De nieuwe winkels zijn geopend in Den Haag, Leiden en Amsterdam. In de hoofdstad is de retailer geopend in het nieuwe Ven-complex bij station Sloterdijk, waar werk- horeca- en recreatieruimten gecombineerd worden. Het betekent de derde vestiging voor Dagelijks Lekker in de hoofdstad, terwijl de foodformule ook in Den Haag en Leiden al vertegenwoordigd was. De winkel in Leiden bevindt zich in het stationsgebouw.

Dagelijks Lekker wil de komende jaren groeien naar 25 winkels in ons land. Daarbij focust de broodjesketen zich op plekken ‘waar veel reizende, studerende, werkende en winkelende mensen komen’. De uitbreiding moet in eigen beheer gebeuren, zei oprichter Mikel Schutte eind 2015 in RetailTrends. Franchising past volgens hem niet bij het concept. “Niet iedereen is opgewassen tegen een concept als dit, Dagelijks Lekker is precisiewerk.”

Kenmerkend voor Dagelijks Lekker is de prijs, die altijd 1,80 euro is. Dat vereist precisie op het gebied van inkoop en het exact afwegen van alle producten, aldus Schutte.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!