​Taco Bell in april van start in Nederland

​Taco Bell in april van start in Nederland

Taco Bell opent komende maand in Eindhoven zijn eerste vestiging in Nederland. De komende vier jaar staan ruim twintig winkelopeningen gepland, laat de Amerikaanse fastfoodketen weten.

Taco Bell kondigde in september vorig jaar aan naar Nederland te komen, met de ambitie om in tien jaar door te groeien tot vijftig filialen. Taco Bell maakt evenals KFC en Pizza Hut onderdeel uit van Yum! Brands en beschikt wereldwijd over ruim zevenduizend restaurants. Tegen 2022 moeten dat er wereldwijd negenduizend zijn.

Masterfranchisenemer voor ons land is Andrew Stewart, die alle winkels in eigen beheer opent. De eerste Taco Bell van Nederland komt aan de Rechtestraat in Eindhoven, waar het de plek van Jack & Jones inneemt. Het restaurant krijgt een urban design met Californische invloeden en een muur met een kunstwerk van lokale designers. Het pand telt tachtig zitplaatsen en onder meer oplaadpunten voor telefoons en laptops.

Stewart liet eerder al aan RetailNews weten dat de filialen er anders uit komen te zien dan in de Verenigde Staten. Zo worden alle bestellingen vers bereid in een open keuken. Klanten kunnen er onder meer terecht voor de crunchy taco’s, burrito’s, nacho’s, maar ook voor ‘een nieuw soort quesadilla’. Verder schenkt het restaurant naast een normaal biertje ook een Mexicaanse variant.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!