​Coolblue neemt stokje weer over van bol.com

Coolblue mag zich een jaar lang de beste webwinkel van Nederland noemen. De retailer versloeg donderdag tijdens de Shopping Awards 2017 de Bijenkorf, Belsimpel.nl en bol.com, dat de prijs vorig jaar in ontvangst mocht nemen.

De afgelopen acht edities mocht Coolblue of bol.com zich de beste webwinkel van ons land noemen. Coolblue won donderdag voor de vierde keer in vijf jaar tijd. De prijzen werden voorheen uitgereikt als Thuiswinkel Awards.

De prijs is toegekend door een vakjury, die vooral onder de indruk is van de groei die Coolblue heeft doorgemaakt. Ook de sterke combinatie van de online shop met fysieke winkels wordt geroemd. De jury koos Coolblue ook als beste webwinkel in consumentenelektronica. Omoda won de vakprijs in de categorie fashion & lifestyle en Albert Heijn in levensmiddelen & persoonlijke verzorging.

G-Star won als ‘diepgeworteld merk’ de Crossborder Award, terwijl Fietskoeriers.nl werd onderscheiden met de Game Changer Award. Bandenconcurrent voert op zijn beurt de lijst met vijftig snelst groeiende webwinkels van ons land aan.

Naast de vakprijzen werden ook publieksprijzen uitgereikt. Coolblue werd daarbij verkozen tot beste webwinkel in elektronica & telecom. Alle winnaars van de publieksprijzen XL:

Computer hard- & software 123inkt.nl
Elektronica & telecom Coolblue
Eten & drinken Wijnvoordeel.nl
Financiële diensten Independer.nl
Huis & tuin Dekbed-Discounter
Mode Kleertjes.com
Persoonlijke verzorging Body & Fit Sportsnutrition
Schoenen Omoda Schoenen
Speelgoed & cadeaus Greetz
Vakanties & reistickets Corendon
Warenhuizen Superwinkel

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!