​Denham wil tientallen winkels in China

​Denham wil tientallen winkels in China

Denham is van plan om de komende drie jaar zo’n veertig winkels in China te openen. Het Amsterdamse jeanslabel is daarvoor een joint venture aangegaan met Trendy International Group, dat in China al winkels van onder meer Superdry heeft geopend.

Oprichter Jason Denham liet eerder dit jaar al weten dat dit jaar de eerste winkels in China worden geopend. De eerste winkel opent in mei zijn deuren in Shanghai, gevolgd door nog eens drie winkels in onder meer Beijing.

Trendy International Group wordt verantwoordelijk voor de distrubtie van het merk in Groot-China, dat bestaat uit het vasteland van China, Hongkong, Macau en Taiwan. “China is een grote en diverse markt waar we een significante en strategische langetermijngroei willen bewerkstelligen”, reageert ceo Ludo Onnink van Denham.

De twee belangrijkste markten van Denham zijn Nederland en Japan. Het label telt momenteel zo’n veertig vestigingen wereldwijd, waaronder ook in België, Duitsland, Australië en het Verenigd Koninkrijk. Dit jaar worden minimaal vijftien nieuwe winkels geopend.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!