​Kieskeurig komt in andere handen

Sanoma heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van Kieskeurig.nl en Kieskeurig.be. De productvergelijker komt in handen van mediahuis Reshift, dat merken als Computer Idee, Computer!Totaal voert.

Reshift wordt geleid door Paul Molenaar, die in 2006 als topman van Ilse Media Kieskeurig.nl al overnam. Ilse Media veranderde later zijn naam in Sanoma Digital. Met het toevoegen van Kieskeurig creëert Reshift volgens hem ‘een volgende stap in zijn communicatieketen’. “Het combineren van Kieskeurig met de content- en reviewmogelijkheden van de diverse Reshift-merken creëert een enorm scala aan nieuwe mogelijkheden.”

Kieskeurig.nl telt 24 medewerkers, die op 1 juni de overstap maken naar het in Haarlem gevestigde Reshift. De koop is nog onder voorbehoud van goedkeuring van de ondernemingsraad van Sanoma.

Volgens Sanoma, dat eerder deze maand al afscheid nam van zendergroep SBS, heeft Kieskeurig onvoldoende synergie met de overige merken uit zijn portfolio. Welk bedrag er met de overname gemoeid is, wordt niet bekendgemaakt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!