UberEats sleutelt aan app

UberEats sleutelt aan app

UberEats heeft een half jaar na zijn lancering in Amsterdam een aantal wijzigingen in zijn app doorgevoerd. Klanten kunnen onder meer live meekijken waar de maaltijd is en bestellingen een week vooruit plannen.

UberEats komt verder met gerichte aanbevelingen. Zo wordt er dankzij machine learning advies geboden zoals go-to’s, bezorgopties binnen dertig minuten en de populairste, dichtstbijzijnde opties op basis van eerdere bestellingen. De restaurants zijn voortaan te filteren op specifieke criteria zoals snelheid, prijs en dieet. UberEats gebruikt naar eigen zeggen informatie over maaltijden en de gemiddelde bereidingstijd om gerechten te tonen die op tijd geleverd kunnen worden.

Gebruikers van de app kunnen verder zelf bepalen hoe het eten wordt bezorgd, variërend van het thuisadres tot populaire bezorglocaties als ziekenhuizen en parken. Het is mogelijk om specifieke instructies toe te voegen aan de bestelling om eten bijvoorbeeld buiten te laten bezorgen.

UberEats is wereldwijd in 71 steden actief en telt ruim veertigduizend deelnemende restaurants. Het bedrijf raakte eerder dit jaar in opspraak omdat zijn bezorgers voor de belasting worden gezien als zelfstandig ondernemers. UberEats hoeft daardoor geen loonbelasting in te houden op hun inkomen, terwijl bezorgers geconfronteerd worden met grote bedragen die ze terug moeten betalen aan de Belastingdienst.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!