Topchef opent restaurant in Hudson’s Bay

Hudson’s Bay werkt in zijn vestiging aan het Amsterdamse Rokin samen met topkok Ron Blaauw. Hij opent er zijn restaurant Nacarat, geïnspireerd op de Midden-Oosterse keuken.

Het restaurant komt op de bovenste verdieping van de winkel, die geldt als flagshipstore voor de Canadese warenhuisketen. Klanten kunnen er terecht voor zowel lunch als diner. Nacarat serveert bij de lunch lichtere gerechten zoals Libanees brood met humus, terwijl het diner meer de kant opgaat van ‘fine dining met een Tel Aviv-achtige stijl’. De naam Nacarat is geïnspireerd op de oranje kleur van de ondergaande zon, die te zien is door het glazen dak.

De samenwerking met Ron Blaauw draagt bij aan ‘het karakter en de beleving van het Nederlandse Hudson’s Bay-concept’, stelt marketing- en inkoopdirecteur Jacco van der Steen. De vestiging aan het Rokin is een van de tien warenhuizen die Hudson’s Bay dit jaar opent. Het is de enige winkel waar de retailer niet samenwerkt met La Place voor de invulling van het restaurantgedeelte.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!