​Platform verzorgt één-uursbezorging voor lokale winkels

​Platform verzorgt één-uursbezorging voor lokale winkels

Boodschapjes.com lanceert een online platform voor lokale winkeliers in Nederland. Daarmee kunnen consumenten boodschappen bestellen bij supermarkten in de buurt, die binnen één uur worden thuisbezorgd.

Op het platform kunnen consumenten zien welke lokale supermarkt er in hun buurt bezorgt en daar vervolgens een bestelling plaatsen. De winkelier levert de bestelling zelf uit, zonder tussenkomst van een derde partij. Lokale winkeliers kunnen een grote rol spelen in ‘de online bezorgrevolutie’ in Nederland, zegt Boodschapjes.com-oprichter Lucy Eind. Ten opzichte van grote ketens kunnen kleinere spelers volgens haar snel schakelen en hoeven ze weinig tot geen rekening te houden met logistieke obstakels.

Deelnemende winkels kunnen op het platform zelf hun bezorgradius bepalen, waarmee ze eventuele bezorgkosten zelf in de hand hebben. “Online boodschappen bestellen moet net zo makkelijk en snel kunnen als het bestellen van een pizza”, aldus Eind. Zo lopen veel consumenten volgens haar nu nog aan tegen een minimaal bestelbedrag en bezorgkosten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!