La Place wil vijftig nieuwe vestigingen

La Place wil vijftig nieuwe vestigingen

La Place opent de komende jaren vijftig nieuwe restaurants in verschillende grote steden. De horecaformule is daarom om zoek naar ruim elfhonderd nieuwe medewerkers.

De Jumbo-dochter wil onder meer openen in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Nijmegen, Breda, Middelburg en Maastricht. La Place zoekt zowel afdelingshoofden en managers als restaurantmedewerkers en stagairs. Ook biedt de foodformule hen een opleidingstraject. “Als een van de grootste horecabedrijven van Nederland zien we het als onze verantwoordelijkheid om professionals in het horecavak op te leiden”, zegt senior manager HR Nico Donselaar. 

Vorige maand werd al bekend dat alle Nederlandse warenhuizen van Hudson’s Bay, met uitzondering van die in Amsterdam, een La Place-restaurant krijgen. Daarnaast liet eigenaar Jumbo weten zeker honderd vestigingen van zijn Foodmarkt City-concept te willen openen, waarin elementen van de supermarktketen en La Place worden gecombineerd.

La Place kocht eerder dit jaar al achttien wegrestaurants van AC Restaurants. “Dit jaar focussen op de uitbreiding van La Place en het weer sterk maken van het merk”, liet ceo Bart van den Nieuwenhof onlangs weten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!