LaDress opent winkel in België

LaDress opent winkel in België

Modemerk LaDress opent binnenkort in Antwerpen zijn vierde fysieke winkel. Het betekent de eerste buitenlandse winkel voor het Nederlandse modelabel, schrijft BNR.

LaDress begon als webwinkel en reisde daarna met pop-up winkels het land door onder de naam LaDress Boutique. “We merken dat er ook een grote groep vrouwen is die het fijn vindt om naar een fysieke winkel te gaan”, zegt oprichter Simone van Trojen van het jurkenconcept. Een jaar geleden opende de eerste vestiging in Amsterdam, gevolgd door winkels in Den Haag en Maastricht.

Behalve de opening in Antwerpen heeft LaDress ook plannen voor een winkel in Rotterdam en ‘elders in het buitenland’. Wel blijft het merk volgens haar ‘in de basis een webwinkel’. “Als we winkels openen en die groeien, dan groeit de website mee.” LaDress groeit naar eigen zeggen met gemiddeld 65 procent per jaar.

Naast de drie brandstores heeft LaDress ook een showroom in Amsterdam, waar het stijladvies geeft en ‘private shopping’-sessies organiseert. Het label focust zich op ‘tijdloze en leeftijdloze jurken’, maar verkoopt daarnaast ook andere dameskleding.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!