Dille & Kamille boekt iets meer winst

Dille & Kamille heeft vorig jaar een winst van 1,2 miljoen euro in de boeken geschreven. Dat is een kleine ton meer dan in 2015, zo blijkt uit het jaarverslag dat vorige maand is ingediend.

Dille & Kamille beschikte aan het eind van het boekjaar over 29 winkels in Nederland en België, waarvan vijf in handen zijn van franchisenemers. Hoe groot de omzet van de retailer is, wordt niet bekendgemaakt. Wel blijkt dat de brutowinst is opgelopen van 15,7 naar 17,9 miljoen euro.

Daartegenover staat dat de totale bedrijfskosten eveneens zijn opgelopen, met name doordat er meer aan loon werd uitgekeerd. Dille & Kamille telde in 2016 gemiddeld 192 fte, tegenover 169 een boekjaar eerder.

Dille & Kamille wil de komende jaren organisch groeien naar 35 vestigingen in de Benelux, zei algemeen directeur Hans Geels twee jaar terug in RetailTrends. Vorig jaar ging de eerste winkel in Wallonië open, terwijl voor uitbreiding ook voorzichtig naar Duitsland en Frankrijk werd gekeken. Vooralsnog ligt de focus van Dille & Kamille op de Benelux.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!