Glijden door Londen met Topshop

Met een glijbaan door Oxford Street, wie wil dat nou niet? Topshop vond het leuk om de bekendste winkelstraat van Londen van een meterslange glijbaan te voorzien. In virtual reality, dat wel.

De attractie start in de winkel van de Britse modeketen in Oxford Street, waar klanten gratis op een opblaasband in de ingang van de glijbaan plaats kunnen nemen. Als ze een virtual reality-bril opzetten, is het net alsof ze met hoge snelheid door de winkelstraten roetsjen.

Met de nodige bochten en over bekende dubbeldekkers heen komen ze uiteindelijk weer in de winkel uit. Om klanten het gevoel te geven dat ze echt door de winkel glijden, is het pand zelf ook deels van glijbaanstukken voorzien. Na afloop is de rit te delen via eigen social media-kanalen in een speciale 'Splash! at Topshop'-ruimte.

De experience is in samenwerking met Your Studio bedacht, terwijl Fat Unicorn de virtual reality-ervaring op zich heeft genomen. De glijbaan was bedoeld om de start van het zomerseizoen in te luiden. Slecht nieuws voor iedereen die nog snel een ritje wil maken: de actie liep slechts anderhalve week en kwam vorige maand ten einde. We moeten het met deze beelden doen:

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in