PostNL neemt hele bezorggebied Carrefour over

PostNL neemt hele bezorggebied Carrefour over

De boodschappenbezorging van Carrefour gaat volledig over van Bpost naar PostNL. Vorige maand startte het Nederlandse postbedrijf daar al mee in de provincies Antwerpen en Limburg.

Carrefour laat vanaf deze week geen boodschappen meer bezorgen door Combo, de boodschappendienst van Bpost, zo zegt een woordvoerder van de supermarktketen tegen Gondola. Na de start in Antwerpen en Limburg volgden eerder deze maand Oost- en West-Vlaanderen. Woensdag komen ook Vlaams- en Waals-Brabant en Brussel daarbij, waarmee het hele bezorggebied van Carrefour is afgedekt.

Bpost blijft wel actief voor de non-food webshop van de Belgische supermarktketen. “Het is zeker niet de bedoeling om binnenkort aan te kondigden dat PostNL die leveringen overneemt”, aldus de woordvoerder. Ook blijft Carrefour samenwerking met het platform bringr van Bpost, waarmee boodschappen in sommige regio’s door particulieren worden bezorgd.

PostNL startte vorige maand ook met bezorging voor Ekoplaza en Marley Spoon in België. Later moeten meer partijen worden toegevoegd. De stap hoort naar eigen zeggen bij de ambitie van PostNL om ‘de beste logistieke partij voor online food in de Benelux’ te worden.
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends