Lege Albert Heijn-winkels krijgen weer voorraad

Lege Albert Heijn-winkels krijgen weer voorraad

De winkels van Albert Heijn-franchiser Gerrit van Noort worden vanaf deze week weer beleverd. De supermarktketen en de ondernemer zijn gezamenlijk tot een oplossing gekomen voor hun conflict.

Hoe de afspraken er precies uitzien, is niet bekendgemaakt. De winkels van Van Noort in Leiden en Berghem melden op hun Facebookpagina vanaf dinsdag weer goedgevulde schappen te verwachten. De franchisenemer sleepte Albert Heijn voor de rechter nadat het supermarktconcern de bevoorrading stopzette, maar de rechter wilde dat beide partijen eerst zelf naar een oplossing zouden zoeken. Die is er zondag gekomen.

De vestiging in Leiden gaat per direct over van Van Noort naar Albert Heijn, laat een woordvoerder weten aan Distrifood. De vestiging in Berghem blijft voorlopig wel in beheer van de franchisenemer.

Albert Heijn zette de bevoorrading aan Van Noort twee weken geleden stop. Hij zou met een grote schuld aan de supermarktketen kampen. Het was voor het eerst in de geschiedenis dat de retailer de leveringen volledig stopzette.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!