Theeketen T2: ‘Amsterdam is interessant voor ons’

T2 heeft geen directe plannen om winkels te openen in Nederland. “Maar Amsterdam is zeker interessant voor ons”, laat countrymanager Darren Williams van de theeformule weten in het septembernummer van RetailTrends.

Dit jaar zal in ieder geval nog geen vestiging in ons land openen. T2 is een van oorsprong Australische theewinkelketen, die in 2013 werd ingelijfd door Unilever. Sindsdien is de retailer uitgegroeid tot 96 filialen in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en Singapore.

T2 sluit niet uit zich meer richting een caféconcept te ontwikkelen. Zo wordt in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk al tea-on-the-go aangeboden. Daarnaast wil T2 straks ook als merk in de schappen liggen bij de ‘wat luxere’ supermarkten. “Binnen zes tot twaalf maanden kan het al zover zijn”, aldus Williams.

In het septembernummer van RetailTrends wordt uitgebreid ingegaan op het concept van T2, dat zich richt op exotische theesoorten en een cultuur rond thee wil creëren. Klik hier om het artikel digitaal te lezen. Nog geen abonnee? Klik hier voor een abonnement
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!