Het beste van RetailTrends: week 37

Het beste van RetailTrends: week 37

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Zo stortte Holland Outlet Mall al voor de bouw in
Opnieuw valt het doek voor een ambitieus plan voor een koopjeswalhalla. Holland Outlet Mall in Zoetermeer zal er niet komen, ook al is er al ruim vier ton aan het project besteed. Hoe ging het mis

Hoe Søstrene Grene Nederland langzaam verovert
Søstrene Grene groeit gestaag door in Nederland. Met de opening in Breda is het de tien winkels in ons land inmiddels gepasseerd. Daarmee is de uitbreiding nog niet afgerond, vertelt coo Bjørn Bach Eriksen.

Zo ziet Saks Off 5th eruit in Rotterdam
Tegelijkertijd met warenhuis Hudson's Bay opende outletformule Saks Off 5th zijn deuren in Rotterdam. Het betekent de eerste winkel in ons land. In november volgt er in ieder geval ook een vestiging in Amsterdam, terwijl de keten ook op verdere groei zint.

RetailRookie Frank About Tea: Geen groene (thee)sprookjes
Thee is wereldwijd het meest gedronken drankje en in tegenstelling tot de koffiemarkt groeit het segment ook nog. Maar de waarde ervan is drie keer zo laag als die van het zwartbruine brouwsel. Een paradox, constateerden oprichters David Kellerman en Valerie Hirschhäuser van Frank About Tea.

Waarom retail een Amerikaanse fuif wordt
Daniel Ropers neemt na bijna twintig jaar afscheid van bol.com. Tijdens het Retail & Brands Festival nam hij zijn vakgenoten nog één keer mee in zijn visie op de sector

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!