Nieuwe topman voor AH België, to go, Etos en Gall&Gall

Jan van Dam is na een aantal jaren voor Ahold Delhaize in de Verenigde Staten te hebben gewerkt terug in Europa. Hij is vorige week begonnen in zijn nieuwe functie, waarin hij als EVP verantwoordelijk is voor Albert Heijn België, AH to go, Etos en Gall&Gall. Dat laat een woordvoerder van Albert Heijn weten aan RetailNews.

Van Dam komt over van de Amerikaanse tak van Ahold Delhaize, waar hij executive vice president supplychain en e-commerce was. Eerder was hij onder meer topman van de Tsjechische Albert-supermarkten en algemeen directeur van Etos.

Ahold Delhaize maakte eerder deze maand al bekend dat Kolk, topman van Albert Heijn, opklimt tot operationeel directeur voor Nederland en België binnen het concern. Vanaf volgend jaar bekleedt hij die functie voor heel Europa en Indonesië. Kolk volgt Pierre Bouchut op, die met pensioen gaat. Verder werd topman Denis Knoops van Delhaize België heeft ontslagen vanwege tegenvallende resultaten. Hij is opgevolgd door Xavier Piesvaux, die overkomt van de Canadese tak van Walmart.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!