A.S. Watson haalt directeur van Procter & Gamble

A.S. Watson haalt directeur van Procter & Gamble

A.S. Watson heeft Niek Schipper benoemd tot trading director health & beauty Benelux. Hij wordt in die rol verantwoordelijk voor de samenstelling van het assortiment en de inkoop- en promotiestrategie van Kruidvat en Trekpleister.

Schipper treedt per 1 november in dienst bij het drogisterijconcern. Hij is de opvolger van Kees Buur, die na 28 jaar vertrekt bij A.S. Watson. Schipper bouwt voort op ‘het stevige fundament’ dat Buur heeft neergezet, zegt ceo Gerard van Breen van A.S. Watson Benelux. “Ik heb er alle vertrouwen in dat Niek een waardevolle bijdrage zal leveren aan onze scherpe prijspositionering en de verdere versterking en vernieuwing van ons assortiment.”

Schipper werkte de afgelopen zestien jaar in verschillende commerciële- en marketingfuncties bij Procter & Gamble. De laatste drie jaar was hij als brand & commercial associate director verantoowrdelijk voor het skin & personal care-portfolio in Europa en IMEA. Eerder was hij onder meer commercial director voor de Nederlandse tak van het concern.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!