Crowdfundingsite Indiegogo opent eigen webshop

Indiegogo heeft een eigen marktplaats met innovatieve producten gelanceerd. Het platform is gevuld met nieuwe producten die klaar zijn om geleverd te worden.

Indiegogo is een van de grootste crowdfundingwebsites ter wereld en heeft zich de afgelopen tien jaar gericht op de financiering van innovatieve ideeën. Nu wordt een deel van die ideeën ook direct verkocht. Zo kunnen klanten er terecht voor een klein reiskussen en een pc in de vorm van een smartphone en met het gewicht van een honkbal.

Er liggen geen standaardproducten op de digitale schappen, stelt ceo Dave Mandelbrot tegenover Recode. “Maar je vindt wel de nieuwste elektronische fiets die transport efficiënter probeert te maken, of een koffer die je volgt op het vliegveld. Niet de gemiddelde, dagelijkse dingen die je op Amazon tegenkomt.”

Vooralsnog kunnen alleen mensen die aan een crowdfunding meedoen een bestelling plaatsen. Mocht het product niet geleverd worden, krijgen zij het geld via de marktplaats terug. Indiegogo viert de opening met een online pop-up store, waarin een aantal van zijn favoriete producten en exclusieve deals te vinden zijn.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!