De Bazaar werkt aan grote permanente overdekte stoffenmarkt

De Bazaar werkt aan grote permanente overdekte stoffenmarkt

De Bazaar opent nog dit najaar een stoffenmarkt van twaalfhonderd vierkante meter in Beverwijk. Daarmee is het de grootste overdekte en permanente stoffenmarkt van ons land, laat een woordvoerder weten aan RetailNews. “De meeste stoffenmarkten trekken rond, maar bij ons is hij blijvend.”

De stoffenmarkt bevindt zich in de Oosterse markt en wordt dan ook uitgerust met een Oosterse sfeer. Eind juni zijn de werkzaamheden gestart, waarbij onder meer wordt gewerkt met bogen, bijzondere verlichting en bewerkte tegels. Het aanbod is volgens de voormalige vlooienmarkt divers, met ruimte voor onder meer stoffen, naaimachines, wol en zowel oude als nieuwe ambachten op het gebied van zelfmaakmode.

De eerste units zijn al ingenomen door ondernemers die een tweede vestiging op De Bazaar wensten. De officiële opening van de stoffenmarkt staat gepland voor 26 november.

De Bazaar opende eerder al een nieuw foodcourt, de Mihrab en Goudsouk. De laatste jaren is er naar eigen zeggen miljoenen geïnvesteerd in de vernieuwing en verbetering van marktdelen. Het aantal hallen is uitgebreid van vier naar vijftien, terwijl het aantal ondernemers is gestegen van vijf- naar twaalfhonderd. Tachtig procent van hen sluit volgens De Bazaar ‘keer op keer meerjarige huurcontracten af’.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!